Se curata ciupercile si se spala in mai multe ape, dupa care se taie felii subtiri. Se pun intr-o cratita smaltuita, cu o lingura de unt si se lasa s
Se curata ciupercile si se spala in mai multe ape, dupa care se taie felii subtiri. Se pun intr-o cratita smaltuita, cu o lingura de unt si se lasa sa scada. Ciupercile se sareaza si se pipereaza dupa gust. Separat, se bat cele patru oua cu doua linguri de faina si un pahar de lapte dulce. Peste oua se rastoarna ciupercile bine scazute, se mai bate amestecul un minut si se toarna totul intr-o tigaie cu ulei fierbinte. Omleta se lasa sa se prajeasca la foc mic, apoi se intoarce pe partea cealalta, pana cand s-a rumenit.
Se rastoarna pe un platou garnisit cu legume de sezon sau cu castraveti murati. Se serveste calda. Alte aperitive retete recomandate Rulada spanac Chiftelute Ciuperci umplute
Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.
Paste cu sos de rosii si busuiocPentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...
Tarta cu piersiciPrajitura cu foi si crema caramel este o prajitura de casa delicioasa, ce poate fi pregatita de sarbatori sau de Craciun....
Prajitura cu foi si crema caramelAceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieO reteta pe care o pregatesc an de an, este foarte gustoasa si tine foarte bine peste iarna...asta daca mai apuca si nu se...
Gogosari in sosE toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...
Gogosari cu conopida si struguri
Comentarii