• taie ceapa verde rondele subtiri, rade mozzarella pe razatoarea cu ochiuri mari, spala galbiorii si lasa-i la scurs si bate ouale intr-un bol cu un praf de sare
• incalzeste Breville Panini Maker Large si pune untul pe plita sa se topeasca, apoi adauga ceapa si galbiorii. Pune un praf de sare si inchide capacul pentru 2 minute
• adauga ouale batute pe toata suprafata plitei si inchide din nou capacul pentru 1 minut
• cand omleta este gata, adauga deasupra mozzarella rasa si busuiocul proaspat tocat
• poti sa mai inchizi capacul pentru 30 de secunde sau sa servesti omleta imediat.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii