Omleta cu ficat de pasare este delicioasa si perfecta pentru un micul dejun. Aceasta reteta de omleta se prepara din oua, lapte, unt, ficat de pasare si faina.
Omleta cu ficat de pasare este delicioasa si perfecta pentru un micul dejun. Aceasta reteta de omleta se prepara astfel: se spala si se prajeste in untul incins ficatul. Se adauga faina, sarea, piperul si se stinge cu lapte. Se lasa sa dea 2-3 clocote. Se prepara din oua o omleta simpla, iar deasupra se toarna ficatul prajit. Se pune pe foc si se lasa la rumenit.
Omleta se servete calda, cu muraturi sau salata verde.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii