Omleta cu hribi

Se prepara o tocanita de hribi bine scazuta. Se pune o tigaie cu 25 gr unt pe foc si cand este fierbinte se toarna ouale batute si se rumeneste omlet

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 300 gr hribi
  • patrunjel verde tocat
  • 50 gr unt

Mod de preparare

Se prepara o tocanita de hribi bine scazuta. Se pune o tigaie cu 25 gr unt pe foc si cand este fierbinte se toarna ouale batute si se rumeneste omleta pe ambele parti. Omleta se rastoarna pe un platou si se umple cu o parte din tocanita de hribi. Se ruleaza si imprejur se asaza restul de tocanita.


Se serveste fierbinte. Alte retete: Placinta cu dovleac Ciuperci umplute Zacusca de ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci