Omleta cu peste afumat

Ouale se bat bine, apoi se amesteca impreuna cu mazarea si ceapa taiata feliute. Se adauga compozitia in untul incins si se prajeste omleta pe o part

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 50 gr mazare
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 150 gr unt
  • 4 linguri smantana
  • 100 gr peste afumat

Mod de preparare

Ouale se bat bine, apoi se amesteca impreuna cu mazarea si ceapa taiata feliute. Se adauga compozitia in untul incins si se prajeste omleta pe o parte. Se toarna apoi jumatate din smantana si pestele afumat, taiat fasii subtire si se impatureste omleta in doua.


Se serveste cu salata de rosii. Alte aperitive: Piftie de curcan Ciuperci la cuptor Saratele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori