• taie pieptul de pui in fasii subtiri, rade cascavalul, toaca marunt patrunjelul si taie rondele ardeiul iute. Bate ouale intr-un bol cu sare si piper dupa gust
• incinge Breville Panini Maker Large, pune untul sa se topeasca, apoi adauga pieptul de pui. Inchide capacul si lasa-l 2-3 minute sa se gateasca
• adauga apoi ardeiul iute si mai lasa cateva secunde pana sa adaugi ouale
• inchide capacul si lasa omleta sa se coaca 2 minute
• la final presara deasupra cascavalul afumat si patrunjelul si mai inchide capacul pentru 20-30 de secunde
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii