Omleta cu sos de vinete

Se curata vanata din loc in loc, se taie rondele, se pudreaza cu sare si se lasa intr-un vas 20 minute, ca sa se scurga zeama. Apoi, rondelele se ste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 vanata mica
  • 1 catel de usturoi
  • 3 rosii
  • ulei
  • 5-6 oua

Mod de preparare

Se curata vanata din loc in loc, se taie rondele, se pudreaza cu sare si se lasa intr-un vas 20 minute, ca sa se scurga zeama. Apoi, rondelele se sterg si se prajesc in ulei. Rosiile se curata de pielite si seminte si se pun peste vinete impreuna cu usturoiul taiat feliute subtiri, apoi se adauga sare, piper si se lasa sa fiarba pe foc mic ca sa scada bine. Sparat se bat ouale si se pun in tigaia cu putin ulei incins. Cand s-a rumenit pe ambele parti, omleta se scoate si se umple cu sosul de vinete. Se asaza pe un platou si se garniseste cu felii de rosii.


Se serveste fierbinte.

Alte retete:

Oua umplute cu ciuperci

Placinta cu dovleac

Zacusca

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori