Omleta cu sparanghel

Sparanghelul se curata, se fierbe si se strecoara. Cozile de ceapa verde se calesc in 20 g unt, se adauga faina si se amesteca bine, se toarna laptel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 9 oua
  • 1 lingura lapte
  • verdeata
  • varfuri de sparanghel
  • 50 gr unt
  • cozi de ceapa verde
  • 2 linguri smantana
  • 50 gr cascaval
  • 2 linguri faina
  • sare

Mod de preparare

Sparanghelul se curata, se fierbe si se strecoara. Cozile de ceapa verde se calesc in 20 g unt, se adauga faina si se amesteca bine, se toarna laptele, o lingura cu smantana si doua-trei linguri din apa in care a fiert sparanghelul si se amesteca. Se mai adauga trei galbenusuri frecate cu o lingura smantana, patrunjel si marar verde tocat marunt, cascaval ras, varfurile de sparanghel, sare, se amesteca si se lasa vasul la loc cald. Se prepara omleta din 6 oua, rumenita pe ambele parti, se pune in mijlocul ei compozitia de sparanghel si se ruleaza.


Se serveste fierbinte. Alte retete: Galuste cu prune Placinta cu dovleac Papanasi fierti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci