Sparanghelul se curata, se fierbe si se strecoara. Cozile de ceapa verde se calesc in 20 g unt, se adauga faina si se amesteca bine, se toarna laptel
Sparanghelul se curata, se fierbe si se strecoara. Cozile de ceapa verde se calesc in 20 g unt, se adauga faina si se amesteca bine, se toarna laptele, o lingura cu smantana si doua-trei linguri din apa in care a fiert sparanghelul si se amesteca. Se mai adauga trei galbenusuri frecate cu o lingura smantana, patrunjel si marar verde tocat marunt, cascaval ras, varfurile de sparanghel, sare, se amesteca si se lasa vasul la loc cald. Se prepara omleta din 6 oua, rumenita pe ambele parti, se pune in mijlocul ei compozitia de sparanghel si se ruleaza.
Se serveste fierbinte. Alte retete: Galuste cu prune Placinta cu dovleac Papanasi fierti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii