Se bat ouale, apoi se amesteca cu legumele tocate marunt si se adauga sare. Se toarna compozitia in tigaia cu unt incins si se prajeste omleta pe amb
Se bat ouale, apoi se amesteca cu legumele tocate marunt si se adauga sare. Se toarna compozitia in tigaia cu unt incins si se prajeste omleta pe ambele parti.
Se serveste calda.
Alte retete:
Zacusca de ciuperci
Placinta cu dovleac
Galuste cu prune
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii