Pentru omleta delicioasa cu ciuperci si smintina intr-o craticioara se inabusa in unt fierbinte ciupercile taiate, impreuna cu ceapa.
Pentru omleta delicioasa cu ciuperci si smintina intr-o craticioara se inabusa in unt fierbinte ciupercile taiate, impreuna cu ceapa. Cind ciupercile sint patrunse, se sareaza, se adauga faina si se stinge cu smintina. Se lasa sa fiarba 5-10 minute ca sa scada. Separat se prepara o omleta din toate ouale sau 6 omlete mai mici. Cind sint gata se umplu cu compozitia de mai sus, se intorc marginile inauntru (pentru a nu curge compozitia) si se ruleaza. Omleta se poate umple si cu sote de ficat, sote de rinichi, sote de mazare, pireu de spanac etc.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii