Omleta in spirala este un aperitiv cu ou decorativ si delicios. Se curata pielita rosiilor, se taie cubulete. Se pune uleiul intr-o tigaie, se calesc rosiile si catelul de usturoi.
Omleta in spirala este un aperitiv cu ou decorativ si delicios. Se curata pielita rosiilor, se taie cubulete. Se pune uleiul intr-o tigaie, se calesc rosiile si catelul de usturoi strivit. Se condimenteaza. Se bat 3 oua cu rosiile si se prajesc in 15 g unt. Se pune omleta pe o farfurie.
Pentru a doua omleta se amesteca celelalte 3 oua cu ierburile (tarhon, patrunjel, hasmatuchi, arpagic) si se prajeste in 15 g unt.
Se aseaza peste cea de rosii, se ruleaza si se taie felii.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii