Painea faramitata se inmoaie in jumatate pahar cu lapte. Galbenusurile se freaca bine, se amesteca cu amestecul de lapte si paine si cu albusurile bat
Painea faramitata se inmoaie in jumatate pahar cu lapte. Galbenusurile se freaca bine, se amesteca cu amestecul de lapte si paine si cu albusurile batute spuma. Intr-o tigaie cu coada, pentru prajit, se pune unt cat o nuca si cand este fierbinte se toarna compozitia, se lasa sa se prajeasca, apoi se indoaie.
Se serveste cu sos de rosii. Alte retete: Placinta cu dovleac Papanasi fierti Zacusca

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii