Painea faramitata se inmoaie in jumatate pahar cu lapte. Galbenusurile se freaca bine, se amesteca cu amestecul de lapte si paine si cu albusurile bat
Painea faramitata se inmoaie in jumatate pahar cu lapte. Galbenusurile se freaca bine, se amesteca cu amestecul de lapte si paine si cu albusurile batute spuma. Intr-o tigaie cu coada, pentru prajit, se pune unt cat o nuca si cand este fierbinte se toarna compozitia, se lasa sa se prajeasca, apoi se indoaie.
Se serveste cu sos de rosii. Alte retete: Placinta cu dovleac Papanasi fierti Zacusca

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii