Se sparg ouale si se amesteca cu o furculita. Se taie bucati crenvustiul, salamul si cascavalul si se adauga peste oua. Se sareaza si se pipereaza. S
Se sparg ouale si se amesteca cu o furculita. Se taie bucati crenvustiul, salamul si cascavalul si se adauga peste oua. Se sareaza si se pipereaza. Separat, se spala rosiile si se dau pe razatoare peste compozitia rezultata. Se adauga piper dupa gust si cele 2 linguri de bulion. Se amesteca energic, apoi se adauga treptat ceasca de faina. Se amesteca sa nu se formeze cocoloase. Se adauga ulei intr-un vas si se toarna compozitia rezultata. Se rade casul de oaie de razatoare si se presara apoi deasupra omletei.
Se serveste simpla sau cu acrituri. Alte retete: Chiftele Placinta cu carne Saratele
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii