Omleta mediteraneana este un aperitiv cu ou delicios. Se incinge cuptorul. In ulei se caleste ceapa 2-3 minute. Se adauga dovleceii si se tin pana devin maronii si moi.
Omleta mediteraneana este un aperitiv cu ou delicios. Se incinge cuptorul. In ulei se caleste ceapa 2-3 minute. Se adauga dovleceii si se tin pana devin maronii si moi. Se bat ouale cu sosul Pesto. Se adauga Mozarella si se asezoneaza. Se toaena ouale peste dovlecei si se tine la foc mic 5 minute. Se da tigaia la cuptor inca 5 minute.
Se orneaza cu busuioc, se serveste cu salata verde si paine prajita.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii