Omleta milaneza este o reteta potrivita pentru micul-dejun. Ingredientele pentru reteta sunt: oua, ceapa, verdeata.
Omleta milaneza se prepara usor, astfel: curatam ceapa si ardeiul gras. Incingem intr-o tigaie ulei si prajim la foc iute ceapa, areiul si dupa dovlecelul taiat. Cand legumele s-au inmuiat le scurgem de ulei si le punem intr-un castron. In alt vas, batem ouale cu smantana. Dam gust cu sare si piper. Rasturnam compozitia de ou in togaie unsa cu ulei si dam la cuptor. Servim calda.
Alte retete cu oua recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii