Omleta pestisor

Omleta pestisor o mancare ideala pentru mic dejun si aperitiv pe un bufet suedez.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Omleta pestisor

Ingrediente

  • doua oua
  • branza telemea
  • cascaval
  • salam
  • o ceapa
  • un ardei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se caleste ceapa in ulei pentru omleta pestisor. Se adauga adreiul, apoi salamul. Se calesc putin, apoi se adauga salamul taiat cubulete mici. Dupa ce s-a rumenit putin salamul se pun ouale batute branza si cascavalul ras. Se lasa cateva minute dupa care se ia de pe foc si se pun condimentele.
Intr-o tava peste care s-a pus hartie de copt se aseaza forma de silicon pestisor. Aceasta forma se umple cu omleta si se lasa la cuptor aproximativ 10 minute.


Se serveste cald ornata cu salata. Arata minunat si pe un bufet suedez.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori