Omleta pragheza

Omleta pragheza este un aperitiv cu carne si ou delicios. Kaiserul se prajeste in ulei, ouale se bat impreuna cu sarea, piperul si patrunjelul tocat si se toarna peste carne.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g kaizer afumat
  • 6-8 oua
  • ulei
  • patrunjel tocat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Omleta pragheza este un aperitiv cu carne si ou delicios. Kaiserul se prajeste in ulei, ouale se bat impreuna cu sarea, piperul si patrunjelul tocat si se toarna peste carne.

Se serveste fierbinte.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc