Omleta pragheza este un aperitiv cu carne si ou delicios. Kaiserul se prajeste in ulei, ouale se bat impreuna cu sarea, piperul si patrunjelul tocat si se toarna peste carne.
Omleta pragheza este un aperitiv cu carne si ou delicios. Kaiserul se prajeste in ulei, ouale se bat impreuna cu sarea, piperul si patrunjelul tocat si se toarna peste carne.
Se serveste fierbinte.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauUn pranz rapid si bun pentru iubitorii ficateilor de pui!
Ficatei in sos de ceapa
Comentarii