Pentru ou aperitiv cu sos picant ouale fierte tari se curata de coaja, apoi la partea mai lata a fiecarui ou se taie albusul pana la galbenus. Se scoate incet galbenusul.
Pentru ou aperitiv cu sos picant ouale fierte tari se curata de coaja, apoi la partea mai lata a fiecarui ou se taie albusul pana la galbenus. Se scoate incet galbenusul (astfel ca albusul sa ramina intreg), se freaca cu untul, pasta de sardele, mustar, sare, piper, se adauga sunca, ceapa si verdeata tocate. Ouale se umplu trecand compozitia printr-un sprit special. Se toarna sosul rece in farfurie si se aranjeaza ouale in zig -zag
Se garniseste cu patrunjel verde si masline.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii