Se fierb ouale rascoapte, se scot galbenusurile si se toaca. Se pun galbenusurile tocate pe un platou. Peste ele se asaza albusurile cu scobitura in s
Se fierb ouale rascoapte, se scot galbenusurile si se toaca. Se pun galbenusurile tocate pe un platou. Peste ele se asaza albusurile cu scobitura in sus, care apoi se umplu cu maioneza. Se garnisesc cu patrunjel si marar verde tocate fin.
Se servec reci.
Alte aperitive:
Ciuperci umplute
Zacusca
Chiftele
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii