Oua brailene

Se fierb ouale tari, se decojesc si se separa albusurile de galbenusuri. Se caleste ceapa tocata in unt, se adauga sare, piper, patrunjel verde tocat,

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 2 cepe
  • 1 jumatate pahar vin alb
  • 1 jumatate pahar apa
  • 2 linguri unt
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se fierb ouale tari, se decojesc si se separa albusurile de galbenusuri. Se caleste ceapa tocata in unt, se adauga sare, piper, patrunjel verde tocat, faina, apoi se toarna vinul si apa si se amesteca repede pe foc mic. Se pune sosul pe o farfurie, se presara albusurile rase pe razatoarea mare si se asaza galbenusurile intregi.
Se servesc calde.

Alte retete:

Oua umplute cu ciuperci

Ardei copti

Placinta cu dovleac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc