Se pune oul intr-o cescuta de cafea sau bol de sticla (rezistent la microunde),se unge cu unt. Se aseaza branza topita, oul (albus+galbenus), putin un
Se pune oul intr-o cescuta de cafea sau bol de sticla (rezistent la microunde),se unge cu unt. Se aseaza branza topita, oul (albus+galbenus), putin unt si condimente. Cescuta se pune la microunde 3minute.
Se rastoarna continutul firbinte pe o farfurie -are o forma nostima. Se serveste fierbinte cu diferite salate. Asta pentru micul dejun cand nu avem prea mult timp sau musafiri neanuntati.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii