Oua cu ceapa

Ouale fierte se taie (in rondele si felii), se pun in ceapa prajita, se amesteca (sa aiba putina zeama) apoi se da un clocot cu smantana.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Baza de tocanita (2 cepe prajite dupa gust)
  • 5 oua fierte
  • Smantana

Mod de preparare

Ouale fierte se taie (in rondele si felii), se pun in ceapa prajita, se amesteca (sa aiba putina zeama) apoi se da un clocot cu smantana.

Pofta buna!

Alte mancaruri romanesti recomandate

Ciorba radauteana

Dovlecei umpluti

Tocanita de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori