Se fierb ouale tari si se curata. Galbenusurile se sfarima cu o furculita si se amesteca cu o ceapa taiata marunt si putin inabusita, cu jumatate din
Se fierb ouale tari si se curata. Galbenusurile se sfarima cu o furculita si se amesteca cu o ceapa taiata marunt si putin inabusita, cu jumatate din cantitatea de unt frecat spuma cu sare, piper si patrunjel tocat. Se umplu ouale, se asaza intr-un vas de pamint sau de Jena si se toarna pe deasupra un sos alb mai gros, ca ciulamaua, in care s-au pus ciupercile taiate si inabusite si jumatate din cascavalul ras. Se dau la cuptor
Se servesc fierbinti cu restul de cascaval ras si unt pe deasupra
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii