Se fierb ouale moi, se curata de coaja si se aranjeaza intr-un vas incasabil uns cu unt. Se prepara un sos alb: 30 gr unt incalzit pe foc se amesteca
Se fierb ouale moi, se curata de coaja si se aranjeaza intr-un vas incasabil uns cu unt. Se prepara un sos alb: 30 gr unt incalzit pe foc se amesteca bine cu faina, se toarna laptele treptat si se amesteca pana se obtine o ciulama buna. Se ia vasul de pe foc, se amesteca sosul cu 150 gr cascaval ras pe razatoarea mica si se toarna peste oua. Ciupercile, tocate si calite bine in unt pana le-a scazut zeama, se toarna peste sosul alb. Se rade deasupra restul de cascaval, se stropeste cu unt si se introduce vasul in cuptor pentru 15-20 minute.
Mancarea se serveste din vas.
Alte retete culinare:
Ciuperci umplute
Galuste cu prune
Papanasi fierti
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii