Ouale cu ciuperci si marar este un aperitiv festiv consistent si delicios. Ouale se spala sub jet de apa rece, se fierb pana ce capata consistenta tare, se racesc.
Ouale cu ciuperci si marar este un aperitiv festiv consistent si delicios. Ouale se spala sub jet de apa rece, se fierb pana ce capata consistenta tare, se racesc, se curata de coaja, se taie in doua pe lungime. Se scot galbenusurile. Ciupercile se clatesc cu apa rece si se toaca marunt. Untul se alifiaza bine, apoi se amesteca pana la omogenizare cu ciupercile si galbenusurile. Se adauga sare si piper, dupa care se presara mararul taiat fin. Jumatatile de ou se vor umple cu aceasta compozitie.
Ouale cu ciuperci si marar se pastreaza la rece.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii