Se spala macrisul si se pune in apa fierbinte sa fiarba cateva minute. Se scurge, se amesteca cu sosul alb, cu patrunjel verde, sare si se fierbe. Se
Se spala macrisul si se pune in apa fierbinte sa fiarba cateva minute. Se scurge, se amesteca cu sosul alb, cu patrunjel verde, sare si se fierbe. Se bate un ou si se toarna peste macris, se lasa sa mai fiarba putin si se asaza jumatati de oua rascoapte pe macris.
Acest fel de mancare se serveste cald.
Alte retete:
Zacusca Placinta cu dovleac Chiftelute
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii