Se pune intr-o oala orezul bine spalat si scurs, apoi se amesteca cu trei linguri de ulei (fara sa se puna pe foc). In alt vas se toarna apa, se ames
Se pune intr-o oala orezul bine spalat si scurs, apoi se amesteca cu trei linguri de ulei (fara sa se puna pe foc). In alt vas se toarna apa, se amesteca cu Vegeta si apoi se toarna peste orez. Se pune oala in cuptorul fierbinte si se lasa sa fiarba pana scade toata apa. Pe un platou rotund se aranjeaza orezul fiert, in forma de coroana, iar in mijloc se toarna un scrob preparat din sase oua. In jurul coroanei de orez se toarna sos de rosii amestecat cu unt, sare si piper.
Acest fel de mancare se serveste cald.
Alte retete culinare:
Mancare de mazare cu sos de rosii Placinta cu dovleac Galuste cu prune
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii