Oua cu sardele

Se ia un platou dreptunghiular si pe doua colturi vis-a-vis, in diagonala, se asaza cate cinci sardele in forma de evantai cu capetele in coltul plat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 10 sardele
  • 3-4 rosii
  • 2 ridichi de luna
  • 1 castravete mic

Mod de preparare

Se ia un platou dreptunghiular si pe doua colturi vis-a-vis, in diagonala, se asaza cate cinci sardele in forma de evantai cu capetele in coltul platoului. Peste capete se pune o ridiche rosie curatata dar cu coaja nedesprinsa. De la un capat la altul al celor doua colturi libere se pun felii de rosii iar peste ele se pun felii de oua semi-suprapuse si peste feliile de oua cate o felioara subtire dintr-un castravecior in asa fel incat sa nu acopere decat jumatate din galbenus. In lipsa de castravete se pune o frunzulita de patrunjel verde.


Ouale cu sardele se servesc reci.

Alte retete:

Placinta cu dovleac Ciuperci umplute Zacusca

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc