Pentru oua cu sos picant fierbeti si puneti apoi in vas cu apa rece 4-6 oua. Intr-un vas, puneti ½ kg de smintina, 2 oua intregi (crude), o lingurita de zahar si sare.
Pentru oua cu sos picant fierbeti si puneti apoi in vas cu apa rece 4-6 oua (cite persoane sinteti la masa). Intr-un vas, puneti ½ kg de smintina, 2 oua intregi (crude), o lingurita de zahar si ¼ lingurita de sare. Bateti amestecul cu telul, tinind vasul pe plita fierbinte pina cind acesta se intareste. Dati pe razatoarea mica 1-2 castraveciori murati si adaugati-i in compozitie. Puneti acest sos intr-un castron si dati-l la rece o ora. Aduceti preparatul la masa dupa ce ati pus ouale fierte si curatate in sos si le-ati garnisit cu patrunjel verde.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii