Oua cu sos picant si patrunjel

Pentru oua cu sos picant fierbeti si puneti apoi in vas cu apa rece 4-6 oua. Intr-un vas, puneti ½ kg de smintina, 2 oua intregi (crude), o lingurita de zahar si sare.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • oua
  • smintina
  • zahar
  • sare
  • castraveti murati
  • patrunjel

Mod de preparare

Pentru oua cu sos picant fierbeti si puneti apoi in vas cu apa rece 4-6 oua (cite persoane sinteti la masa). Intr-un vas, puneti ½ kg de smintina, 2 oua intregi (crude), o lingurita de zahar si ¼ lingurita de sare. Bateti amestecul cu telul, tinind vasul pe plita fierbinte pina cind acesta se intareste. Dati pe razatoarea mica 1-2  castraveciori murati si adaugati-i in compozitie. Puneti acest sos intr-un castron si dati-l la rece o ora. Aduceti preparatul la masa dupa ce ati pus ouale fierte si curatate in sos si le-ati garnisit cu patrunjel verde.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc