Se fierb ouale tari. Se aleg frunzele de salata verde si se spala. Se asaza intr-o salatiera pentru frunze, se toarna cate o lingura de maioneza si se
Se fierb ouale tari. Se aleg frunzele de salata verde si se spala. Se asaza intr-o salatiera pentru frunze, se toarna cate o lingura de maioneza si se presara tarhon. Se pune cate un ou curatat, iar peste fiecare ou se toarna putina maioneza si se presara cu tarhon.
Se servec reci.
Alte aperitive:
Oua umplute cu ciuperci
Arici din pateu de ficat de pui
Chiftele

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii