Oua cu tarhon

Se fierb ouale tari. Se aleg frunzele de salata verde si se spala. Se asaza intr-o salatiera pentru frunze, se toarna cate o lingura de maioneza si se

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • maioneza din 2 oua
  • 1 lingura cu tarhon tocat marunt
  • salata verde

Mod de preparare

Se fierb ouale tari. Se aleg frunzele de salata verde si se spala. Se asaza intr-o salatiera pentru frunze, se toarna cate o lingura de maioneza si se presara tarhon. Se pune cate un ou curatat, iar peste fiecare ou se toarna putina maioneza si se presara cu tarhon.
Se servec reci.

Alte aperitive:

Oua umplute cu ciuperci

Arici din pateu de ficat de pui

Chiftele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori