Se aleg rosii tari, de aceeasi marime, se spala si se taie felii. Ouale se fierb patru minute, ca sa fie cleioase. Se lasa sa se raceasca, se curata
Se aleg rosii tari, de aceeasi marime, se spala si se taie felii. Ouale se fierb patru minute, ca sa fie cleioase. Se lasa sa se raceasca, se curata de coaja si se taie felii. Pe un platou dreptunghiular se aranjeaza felii de rosii in forma de cruce, de la un capat la altul. In spatiile goale se aranjeaza feliile de oua, cate doua sau patru, cate incap. In mijloc peste rosii, se pun trei linguri cu maioneza. Se presara patrunjel tocat fin.
Se servesc reci.
Alte retete:
Oua umplute cu ciuperci
Zacusca
Chiftele

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii