Un mic dejun usor, atractiv si foarte gustos!
Dupa ce spanacul s-a decongelat, puneti-l la fiert in apa pentru aproximativ 10 minute si ulterior caliti-l in ulei timp de 30-40 de secunde.
Pregatiti sosul alb: topiti untul intr-o cratita mica, adaugati faina si amestecati bine. Turnati treptat laptele amestecat cu smantana, pana cand compozitia incepe sa se ingroase.
Ungeti un vas cu unt si puneti spanacul in interiorul acestuia. Aranjati ouale fierte deasupra spanacului si turnati sosul peste ele. Presarati sare, piper si branza. Coaceti totul la 400 grade, timp de 2-3 minute, pana cand branza se topeste si devine usor rumenita.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii