Un mic dejun usor, atractiv si foarte gustos!
Dupa ce spanacul s-a decongelat, puneti-l la fiert in apa pentru aproximativ 10 minute si ulterior caliti-l in ulei timp de 30-40 de secunde.
Pregatiti sosul alb: topiti untul intr-o cratita mica, adaugati faina si amestecati bine. Turnati treptat laptele amestecat cu smantana, pana cand compozitia incepe sa se ingroase.
Ungeti un vas cu unt si puneti spanacul in interiorul acestuia. Aranjati ouale fierte deasupra spanacului si turnati sosul peste ele. Presarati sare, piper si branza. Coaceti totul la 400 grade, timp de 2-3 minute, pana cand branza se topeste si devine usor rumenita.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii