Oua in sos de vermut

Ouale in sos de vermut sunt aperitive delicioase. Se topeste untul, se incorporeaza pudra de mustar si faina. Se adauga treptat vermutul si laptele, amestecand continuu.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua fierte tari
  • 25 g unt
  • 1+1/2 lingurita pudra de mustar
  • 25 g faina
  • 2 linguri vermut
  • 375 ml lapte
  • 1 lingurita tarhon uscat
  • fire de marar

Mod de preparare

Ouale in sos de vermut sunt aperitive delicioase. Se topeste untul, se incorporeaza pudra de mustar si faina. Se adauga treptat vermutul si laptele, amestecand continuu pana ce sosul se ingroasa. Se mai lasa pe foc inca 3 minute, amestecand. Se adauga sare, piper, tarhon. Se taie ouale in jumatati. Se pun pe un platou, se toarna deasupra sosul firbinte si se decoreaza cu fire de marar.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc