Pentru oua iute umplute cu anchois fierbem oule tari. Taiem oule in jumatate si scoatem cu grija galbenusurile. Strivim galbenusurile si le amestecam cu ceapa.
Pentru oua iute umplute cu anchois fierbem oule tari. Taiem oule in jumatate si scoatem cu grija galbenusurile. Strivim galbenusurile si le amestecam cu ceapa taiata marunt, ardeiul rosu taiat marunt, miezul de paine si cu anchois. Incorporam cele 3 galbenusuri crude. Incingem cuptorul la temperatura medie spre mica 160 grade, tapetam o tava cu hartie de copt. Umplem cu amestecul de mai sus jumatatile de ou, punem in tava umplutura ramasa si deasupra oule umplute. Punem pe fiecare ou putin unt si coacem cam 20 min.
Se servesc calde.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii