Se fierb ouale moi, nu se curata de coaja si se lasa in apa calduta ca sa se mentina calde. Se prajesc feliile de paine in unt. Pe un platou se aranj
Se fierb ouale moi, nu se curata de coaja si se lasa in apa calduta ca sa se mentina calde. Se prajesc feliile de paine in unt. Pe un platou se aranjeaza feliile de paine fierbinti, pe fiecare felie se pune un ou curatat si se toarna un sos de rosii mai grosut, dar tot fierbinte.
Se servesc calde.
Alte retete culinare:
Chiftele
Placinta cu dovleac
Zacusca de ciuperci

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii