Oua moi delicioase

Pentru oua moi se pun ouale in apa clocotita. Se lasa sa fiarba 5 minute pentru a obtine un albus bine inchegat.

Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    Pentru oua moi se pun ouale in apa clocotita. Se lasa sa fiarba 5 minute pentru a obtine un albus bine inchegat si timp de 3 minute si jumatate pina la patru minute pentru a obtine un albus mai mult sau mai putin fiert. Timpul de firbere se va prelungi cu 30 secunde daca ouale sint mari.


     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Prajitura cu ciocolata si zmeura

    Prajitura cu ciocolata si zmeura

    Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

    Prajitura cu ciocolata si zmeura
    Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

    Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

    O mancare de toamna usoara!

    Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
    Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

    Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

    Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

    Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori