Oua moi delicioase

Pentru oua moi se pun ouale in apa clocotita. Se lasa sa fiarba 5 minute pentru a obtine un albus bine inchegat.

Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    Pentru oua moi se pun ouale in apa clocotita. Se lasa sa fiarba 5 minute pentru a obtine un albus bine inchegat si timp de 3 minute si jumatate pina la patru minute pentru a obtine un albus mai mult sau mai putin fiert. Timpul de firbere se va prelungi cu 30 secunde daca ouale sint mari.


     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Prajitura Tosca

    Prajitura Tosca

    O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

    Prajitura Tosca
    Guacamole

    Guacamole

    • taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi

    Guacamole
    Supa crema de telina si pastarnac

    Supa crema de telina si pastarnac

    • curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•

    Supa crema de telina si pastarnac
    Cele mai apreciate rețete
    Negresa cu nuci si sos de cafea
    1
    Prajituri

    Negresa cu nuci si sos de cafea

    Negresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...

    Negresa cu nuci si sos de cafea
    Evantai de vinete cu rosii la cuptor
    2
    Mancaruri cu legume

    Evantai de vinete cu rosii la cuptor

    Retete dietetice

    Evantai de vinete cu rosii la cuptor
    Cornulete fragede
    3
    Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

    Cornulete fragede

    O alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...

    Cornulete fragede
    Supa crema de telina si pastarnac
    4
    Bebelusi 12-18 luni

    Supa crema de telina si pastarnac

    • curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•

    Supa crema de telina si pastarnac
    Sarmale cu pasat
    5
    Mancaruri de post

    Sarmale cu pasat

    Sarmalele cu pasat este o mancare de post traditionala si delicioasa. Frunzele de varza le punem in apa cat pregatim compozitia.

    Sarmale cu pasat
    Parteneri
    Desert placinta in straturi, de post
    Bucataras.RO

    Desert placinta in straturi, de post

    M-am inspirat de la Ina care se inspirase de la Miki, iar Miki de la mama ei( daca nu ma insel ) si cine stie pana unde se...

    Desert placinta in straturi, de post
    Chec cu afine si merisoare
    Gustos.RO

    Chec cu afine si merisoare

    Chec cu afine si merisoare