Oua moi delicioase

Pentru oua moi se pun ouale in apa clocotita. Se lasa sa fiarba 5 minute pentru a obtine un albus bine inchegat.

Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    Pentru oua moi se pun ouale in apa clocotita. Se lasa sa fiarba 5 minute pentru a obtine un albus bine inchegat si timp de 3 minute si jumatate pina la patru minute pentru a obtine un albus mai mult sau mai putin fiert. Timpul de firbere se va prelungi cu 30 secunde daca ouale sint mari.


     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Socată reţeta bunicii

    Socată reţeta bunicii

    Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

    Socată reţeta bunicii
    Dovlecei crocanti

    Dovlecei crocanti

    Retete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...

    Dovlecei crocanti
    Chiftelute marinate

    Chiftelute marinate

    Chiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!

    Chiftelute marinate
    Cele mai apreciate rețete
    Tarta aperitiv cu feta, rucola si rosii
    1
    Aperitive cu legume

    Tarta aperitiv cu feta, rucola si rosii

    Este genul de tarte aperitiv pe care le faci in doi timpi si trei miscari, mai ales daca ai musafiri sau pur si simplu vrei...

    Tarta aperitiv cu feta, rucola si rosii
    Rulada cu mascarpone si dulceata din coji de portocala
    2
    Prajituri

    Rulada cu mascarpone si dulceata din coji de portocala

    Simpla si delicioasa!

    Rulada cu mascarpone si dulceata din coji de portocala
    Pizza cu spanac si sos Alfredo
    3
    Aperitive cu legume

    Pizza cu spanac si sos Alfredo

    O pizza grozav de buna in care am pus din bunatatile primaverii,cum ar fi spanacul, iar in combinatie cu acest sos a iesit o...

    Pizza cu spanac si sos Alfredo
    Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapioca
    4
    Prajituri

    Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapioca

    Tapioca, un ingredient japonez, este iubit de noi in combinatie cu dulceturi de casa, cu nuci,etc. si iubim fiecare desrt...

    Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapioca
    Trifoi cu 4 foi cu branza si spanac
    5
    Aperitive cu branza

    Trifoi cu 4 foi cu branza si spanac

    Usor si frumos, un aperitiv gustos, pentru cei mici si nu numai!

    Trifoi cu 4 foi cu branza si spanac
    Parteneri
    Desert guguluf cu fructe de padure
    Bucataras.RO

    Desert guguluf cu fructe de padure

    Incep să fiu pe lângă de tot cu denumirea rețetelor, dar chiar nu știu cum să surprind în câteva...

    Desert guguluf cu fructe de padure
    Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
    Gustos.RO

    Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

    Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

    Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
    Socată reţeta bunicii
    ReteteCulinare.RO

    Socată reţeta bunicii

    Socată reţeta bunicii