Daca vrei sa incerci o reteta mai deosebita decat clasicele oua ochiuri sau oua fierte, aceasta este solutia. Incepe prepararea retetei prin separarea albusurilor de galbenusuri.
Daca vrei sa incerci o reteta mai deosebita decat clasicele oua ochiuri sau oua fierte, aceasta este solutia.
Incepe prepararea retetei prin separarea albusurilor de galbenusuri.
Bate albusurile spuma cu un praf de sare pana raman pe tel, apoi adauga baconul, emmentalerul, ceapa si patrunjelul si asezoneaza cu sare si piper.
Tapetam o tava cu hartie de copt. Din albusurile batute, formam doua gramajoare in mijlocul carora facem doua gauri.
Coacem albusurile la 200 C, pentru aprox 3-5 minute, adaugand apoi galbenusurile in centru si lasandu-le la cuptor pentru inca 3 minute. Pentru un plus de savoare puteti adauga peste galbenus putin emmentaler razuit pentru gratinare.
Ouale norisori se servesc calde la micul dejun. Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIntotdeauna le mananc cu pofta, indiferent daca umplutura e dulce sau nu. Si imi amintesc de copilarie, cand ma jucam cu...
Clatite cu dulceturiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii