Se fierb ouale rascoapte, se curata de coaja si se rad 5 oua pe razatoarea mare de legume. Se curata si se rade ceapa pe razatoarea mica. Se toaca ma
Se fierb ouale rascoapte, se curata de coaja si se rad 5 oua pe razatoarea mare de legume. Se curata si se rade ceapa pe razatoarea mica. Se toaca marunt patrunjelul verde. Se amesteca toate cu putin ulei si zeama de lamaie dupa gust.
Pe un platou rotund se pune salata verde, taiata fasii, in forma de coroana. Peste salata verde se pune cate o felie de rosie si cate o felie de ou fiert, iar in mijlocul gol se pune compozitia de oua.
Se serveste rece.
Alte aperitive:
Zacusca de ciuperci Chiftele Oua umplute cu ciuperci
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii