Oua picante la borcan

Se da in fiert 1 I apa cu 2 ardei iuti, 2 lingurite cimbru, 3 foi de dafin, 2 lingurite chimen si 1 lingurite sare. Lasam sa fiarba la foc moale 10 mi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 ardei iuti
  • 2 lg de cimbru
  • 3 foi de dafin
  • 2 lg de chimen
  • 1 lingurita de sare
  • 8 oua fierte

Mod de preparare

Se da in fiert 1 I apa cu 2 ardei iuti, 2 lingurite cimbru, 3 foi de dafin, 2 lingurite chimen si 1 lingurite sare.

Lasam sa fiarba la foc moale 10 min.

Se ciocnesc 8 oua fierte tari.

Se asaza intr-un borcan si se acopera cu zeama fiarta.

Lasam la marinat 2 zile.
Alte retete recomandate

Ciorba de spanac

Pui cu spanac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori