Ouale se fierb rascoapte, se curata de coaja si se taie in doua pe lungime. Se scot galbenusurile si se freaca cu o lingura de lemn pana se obtine o
Ouale se fierb rascoapte, se curata de coaja si se taie in doua pe lungime. Se scot galbenusurile si se freaca cu o lingura de lemn pana se obtine o pasta. Se adauga miezul de la masline, smantana, mustarul, sare, putin piper, dupa gust si verdeata tocata marunt. Se amesteca bine totul si se umplu albusurile cu pasta obtinuta. Pe fiecare jumatate de ou se pune in mijlocul umpluturii cate o jumatate de maslina si o fasie mica de gogosar rosu.
Se aranjeaza, pe o farfurie mare, salata verde taiata ca taiteii, se pun deasupra ouale si se servesc.
Alte aperitive:
Oua umplute cu ciuperci Arici din pateu de ficat de pui Ciuperci pane
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de laptePlacinta cu branza dulce si stafide este usor de facut, foarte gustoasa, iar aluatul se potriveste perfect si la placinta cu...
Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta videoPiersicutele intotdeauna nelipsite pe masa de Sarbatori…. si-n copilarie dar si acum.
PiersicuteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptorO mancare clasica cu o aroma si un gust deosebit.
Tocanita de pui cu ceapa si galusteOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii