Ouale se fierb rascoapte, se curata de coaja si se taie in doua pe lungime. Se scot galbenusurile si se freaca cu o lingura de lemn pana se obtine o
Ouale se fierb rascoapte, se curata de coaja si se taie in doua pe lungime. Se scot galbenusurile si se freaca cu o lingura de lemn pana se obtine o pasta. Se adauga miezul de la masline, smantana, mustarul, sare, putin piper, dupa gust si verdeata tocata marunt. Se amesteca bine totul si se umplu albusurile cu pasta obtinuta. Pe fiecare jumatate de ou se pune in mijlocul umpluturii cate o jumatate de maslina si o fasie mica de gogosar rosu.
Se aranjeaza, pe o farfurie mare, salata verde taiata ca taiteii, se pun deasupra ouale si se servesc.
Alte aperitive:
Oua umplute cu ciuperci Arici din pateu de ficat de pui Ciuperci pane
Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lut1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)Ideal de facut si o mancare delicioasa.
Sufleu de dovlecel cu legumeSe pune untul intr-o cratita emailata, pe foc mic. Se adauga faina in ploaie, amestecand mereu pentru a se omogeniza bine. Se...
Sos „Robert"Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si merePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii