Se infierbanta tare uleiul in tigaie, se apleaca tigaia ca sa vina uleiul intr-o parte, se sparge pe rand cate un ou si se prajeste adunand albusul l
Se infierbanta tare uleiul in tigaie, se apleaca tigaia ca sa vina uleiul intr-o parte, se sparge pe rand cate un ou si se prajeste adunand albusul langa galbenus.
Se servesc pe felii de sunca.
Alte retete:
Zacusca
Papanasi fierti
Oua umplute cu ciuperci
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaFie preparata cu fasole uscata, fie cu fasole pastai, atat eu cat si familia mea efectiv adoram ciorba de fasole. Cu ceapa...
Ciorba de fasole boabe uscateDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii