Se bat ouale bine,in care s-au adaugat smantana,mararul,ceapa care se prajeste inainte cam cit sa se rumeneasca un pic si un praf de sare.Se pune la p
Se bat ouale bine,in care s-au adaugat smantana,mararul,ceapa care se prajeste inainte cam cit sa se rumeneasca un pic si un praf de sare.Se pune la prajit totul pana se umfla clatita. Se pune pe o farfurie. Peste clatita se poate pune:salata de vinete,branza rasa sau chiar cremwusti fierti dupa care o rulam ca pe o clatita peste care punem ketch-up,optional mustar,branza rasa,sos remulade [se gaseste in comert],mozzarela , peste care mai aruncati si un praf de piper.
Cu ceai dimineta si neaparat cu paine pentru cei ce tin cura de slabire.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii