Oua rascoapte cu maioneza

Se fierb ouale tari. Cind s-au racit se curata si se taie in doua, in lung. Se asaza pe o farfurie cu galbenusul in jos si se toarna deasupra un stra

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingurita de mustar
  • 100 g ulei
  • 1 lingura de smantana
  • sare
  • 2-3 masline sau putina salata verde

Mod de preparare

Se fierb ouale tari. Cind s-au racit se curata si se taie in doua, in lung.

Se asaza pe o farfurie cu galbenusul in jos si se toarna deasupra un strat de maioneza pregatita cu mustar si la care s-a adaugat si o lingura buna de smantana.

Peste fiecare ou se asaza o frunzulita de salata verde, sau frunze de patrunjel, ori bucatele de masline.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete delicioase:

Supa de ciuperci

Garnitura de orez si mazare

Salata Cezar cu creveti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc