Se fierb ouale tari. Cind sint reci se curata, se taie felii rotunde si se asaza pe o farfurie unele peste altele. Separat se face un sos de mustar cu
Se fierb ouale tari. Cind sint reci se curata, se taie felii rotunde si se asaza pe o farfurie unele peste altele.
Separat se face un sos de mustar cu ou si anume: se pun intr-un castron o lingurita de mustar, galbenusurile crude si un praf de sare. Se freaca cu o lingura de lemn pina s-a amestecat oul cu mustarul, apoi se adauga, putin cite putin, ulei.
Cind sosul este gata, se pun 2-3 castraveti ca si capetele de albus rascopt, toate taiate foarte marunt. Se potriveste de sare si de acru.
Este bine ca sosul sa fie putin mai sarat.
Acest sos se toarna peste feliile de ou asezate in farfurie si imprejur se pun foi de salata verde si felii subtiri de ridichi.
Pofta buna!
Va recomandam si alte mancaruri:
Salata de andive si ridichi
Tarta cu spanac
Supa crema de sparanghel
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaKotopoulo Skorthato - Lemon Garlic Chicken O excelentă reţetă a bucatariei greceşti, aromă, savoare, parfum...da,...
Pui grecesc cu lamaie, oregano si usturoiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii