Ouale rascoapte portugheze sunt aperitive rapide si delicioase. Se fierb ouale tari, se curata de coaja si se taie felii. Separat se spala cateva rosii nu prea coapte.
Ouale rascoapte portugheze sunt aperitive rapide si delicioase. Se fierb ouale tari, se curata de coaja si se taie felii. Separat se spala cateva rosii nu prea coapte, se scot semintele si se taie felii. O parte din aceste rosii se asaza pe fundul unei farfurii rezistente la foc, bine unsa cu unt. Se presara putina sare. Deasupra se asaza feliile de oua, apoi un rand de rosii. Se sareaza, se pune unt topit, se presara branza rasa si se dau la cuptor la foc potrivit.
Ouale rascoapte portugheze se servesc calde.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii