Oua rascoapte portugheze

Ouale rascoapte portugheze sunt aperitive rapide si delicioase. Se fierb ouale tari, se curata de coaja si se taie felii. Separat se spala cateva rosii nu prea coapte.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 500 g rosii
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura branza rasa
  • sare.

Mod de preparare

Ouale rascoapte portugheze sunt aperitive rapide si delicioase. Se fierb ouale tari, se curata de coaja si se taie felii. Separat se spala cateva rosii nu prea coapte, se scot semintele si se taie felii. O parte din aceste rosii se asaza pe fundul unei farfurii rezistente la foc, bine unsa cu unt. Se presara putina sare. Deasupra se asaza feliile de oua, apoi un rand de rosii. Se sareaza, se pune unt topit, se presara branza rasa si se dau la cuptor la foc potrivit.


Ouale rascoapte portugheze se servesc calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori