Oua sucevene

Se fierb ouale rascoapte, se decojesc si se preseaza bine cu lingura de lemn, se amesteca cu o lingura de unt, ou patrunjel verde tocat, sare si piper

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • patrunjel verde
  • pesmet
  • 100 gr unt
  • sare
  • piper
  • 1 albus de ou

Mod de preparare

Se fierb ouale rascoapte, se decojesc si se preseaza bine cu lingura de lemn, se amesteca cu o lingura de unt, ou patrunjel verde tocat, sare si piper. Din aceasta compozitie se modeleaza sfere care se inmoaie in albus crud de ou, se dau prin pesmet si se prajesc in unt.
Se servesc garnitura la legume sote sau la fripturi.

Alte retete:

Chiftele

Conopida la cuptor

Galuste cu prune

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori