Ouale fierte se curata, se taie jumatati, galbenusurile se pun separate intr-un castron. Galbenusurile se amesteca cu maioneza, mustarul, smantana, c
Ouale fierte se curata, se taie jumatati, galbenusurile se pun separate intr-un castron. Galbenusurile se amesteca cu maioneza, mustarul, smantana, ceapa rosie si condimentele. Se amesteca bine si se reumple albusurile cu aceasta pasta. Presaram deasupra cascaval ras si slanina bacon taiata in cubulete foarte marunte. Se coace 10 minute in cuptorul preincalzit. Se serveste cald ca si garnitura.
Alte retete recomandate
Supa crema de sparanghel
Tocanita de mazare
Mazare cu ciuperci
Tarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniDovleceii sunt preferatele mele , am o gradina mica , dar dovleceii nu pot lipsii . Avand o recolta frumoasa m-am gandit sa...
Tocana de legume cu dovleceiPrima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se...
Prajitura cu visineUn ghiveci din legume si orez foarte delicios
Ghiveci din legume si orezPrajitura Ziua si Noaptea de post, este o reteta simpla si rapida, cu blat pufos si cu un aspect vizual deosebit. Este o...
Prajitura Ziua si Noaptea de post
Comentarii
Adaugă comentariu