Ouale fierte se curata, se taie jumatati, galbenusurile se pun separate intr-un castron. Galbenusurile se amesteca cu maioneza, mustarul, smantana, c
Ouale fierte se curata, se taie jumatati, galbenusurile se pun separate intr-un castron. Galbenusurile se amesteca cu maioneza, mustarul, smantana, ceapa rosie si condimentele. Se amesteca bine si se reumple albusurile cu aceasta pasta. Presaram deasupra cascaval ras si slanina bacon taiata in cubulete foarte marunte. Se coace 10 minute in cuptorul preincalzit. Se serveste cald ca si garnitura.
Alte retete recomandate
Supa crema de sparanghel
Tocanita de mazare
Mazare cu ciuperci

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii