Oua umplute cu ciuperci

Se fierb ouale tari, se curata si se taie in doua pe lungime. Se scot galbenusurile si se freaca cu unt, sare, piper, apoi se adauga ciupercile prajit

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 100 gr ciuperci
  • 1 lingura cu patrunjel tocat marunt
  • sare
  • piper
  • 50 gr unt
  • 1 gogosar rosu

Mod de preparare

Se fierb ouale tari, se curata si se taie in doua pe lungime. Se scot galbenusurile si se freaca cu unt, sare, piper, apoi se adauga ciupercile prajite si taiate marunt si patrunjel verde. Cu aceasta pasta se umplu albusurile, care se aranjeaza pe o farfurie lata si se garnisesc cu bucatele de gogosar rosu sau de morcov si cu o frunzulita de patrunjel verde.
Se servesc reci.

Alte aperitive:

Zacusca de ciuperci

Chiftele

Ciuperci umplute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori