Se fierb ouale tari, se curata si se taie in doua pe lungime. Se scot galbenusurile si se freaca cu unt, sare, piper, apoi se adauga ciupercile prajit
Se fierb ouale tari, se curata si se taie in doua pe lungime. Se scot galbenusurile si se freaca cu unt, sare, piper, apoi se adauga ciupercile prajite si taiate marunt si patrunjel verde. Cu aceasta pasta se umplu albusurile, care se aranjeaza pe o farfurie lata si se garnisesc cu bucatele de gogosar rosu sau de morcov si cu o frunzulita de patrunjel verde.
Se servesc reci.
Alte aperitive:
Zacusca de ciuperci
Chiftele
Ciuperci umplute
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii