Se toca ceapa marunt si se caleste in putin ulei de masline. Se adauga ciupercile spalate si taiate bucatele. Se lasa pana scade sucul, pe care il las
Se toca ceapa marunt si se caleste in putin ulei de masline. Se adauga ciupercile spalate si taiate bucatele. Se lasa pana scade sucul, pe care il lasa ciupercile.Spre sfarsit se adauga si patrunjelul tocat fin. Nu trebuie lasate la rumenit.Se dau la racit. Dupa ce au fost reci, eu le-am tocat cu robotul, nu chiar foarte marunte, dar daca doriti se pot face si pasta (mie imi place cand se simt putin ciupercile). Intre timp se pun ouale la fiert. Se lasa sa fiarba pana sunt tari. Se curata de coaja si se taie in jumatate pe lungime. Galbenusurile se scot (eu nu le-am pus pe toate-6-7, jumatati de galbenus am aruncat) se adauga la ciupercile tocate. Se amesteca cele 2 linguri de creme fraiche cu 1 lingurita de mustar si se toarna peste ciuperci. Se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se amesteca bine. Le puteti decora cu ce doriti!
Pofta buna! Reteta Oua umplute cu ciuperci a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro Alta reteta de aperitive cu oua gasiti aici: Oua umplute in stil mediteranean
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii