Oua umplute cu crema de ciuperci

Ouale umplute cu crema de ciuperci sunt aperitive sanatoase si delicioase. Se taie un capac in oua pe unde se scoate galbenusul. Ciupercile se toaca marunt.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 oua fierte tari
  • 150 g ciuperci
  • 100 g branza
  • 1 lingura margarina
  • 10 rosii
  • sare
  • piper
  • Delikat
  • usturoi

Mod de preparare

Ouale umplute cu crema de ciuperci sunt aperitive sanatoase si delicioase. Se taie un capac in oua pe unde se scoate galbenusul. Ciupercile se toaca marunt si se freaca cu branza si margarina pana se formeaza o pasta. Se adauga sere, piper, usturoi tocat matunt, Delikat, dupa gust. Se umple fiecare ou cu paste de ciuperci. Se aseaza un strat de maioneza, apoi oul. Din rosie se taie un capacel, se scobeste de miez si se aseaza deasupra oului.

Se orneaza cu verdeata tocata marunt si felioare de lamaie.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori